Vardagen är hektisk som den är – det är mycket vi ska hinna med. Jobb, studier, hjälp med läxläsning, hushållssysslor och förhoppningsvis också ett och ett annat träningspass. Någonstans däremellan ska vi dessutom laga nyttig och energirik mat som ska hjälpa oss att orka med allt. För att spara tid kan det med andra ord vara värt att testa på att förenkla dagarna med en matkasse som levereras hem till dörren. MatHem ger dig möjlighet att välja mellan inte mindre än tio olika matkassar som är färdigplanerad med råvaror och recept.

Prova en matkasse från MatHem

MatHem levererar sina matkassar runt om i Sverige och för att du snabbt och lätt ska få veta om just du kan få en matkasse kan du skriva in ditt postnummer via hemsidan – du får svar direkt. Därefter väljer du vilken av alla tio matkassar du vill prova tillsammans med en leveransdag som passar dig. Matkassarna som finns hos MatHem är:

  • Original
  • Ekologisk
  • Barnanpassad
  • Vegetarisk
  • Inspirationskassen

Om du väljer en matkasse från MatHem kan du se fram emot att du får hem recept med fokus på att du och din familj ska kunna avnjuta god och hälsosam mat som ger era kroppar alla nyttigheter ni behöver för en krävande vardag. Recepten komponeras dessutom av olika stjärnkockar – är du nyfiken på vilken kock som sätter ihop veckans recept kan du bara surfa in på MatHems hemsida.

Cleanse-program från MatHem – rena din kropp

MatHem erbjuder faktiskt också ett så kallat ”Cleanse-program” i form av en matkasse. Denna matkasse är anpassad för sju dagar för en person med både recept och ingredienser. Cleanse-programmet innehåller:

  • Frukost
  • Lunch
  • Middag
  • Mellanmål x2 per dag
  • Kvällste

Måltiderna som ingår i denna hälsosamma matkasse baseras på färska grönsaker, bär, frön, nötter, örter alger, groddar, renande juicer och andra nyttigheter. Med hjälp av en ”Cleanse”-matkasse från MatHem ska du kunna känna dig piggare och gladare i kroppen.

Planera egen matkasse hos MatHem

Om du har egna favoritrecept och hälsosamma måltider som du vill bunkra upp med i kylskåpet kan du komponera din egen matkasse hos MatHem. Du klickar helt enkelt hem alla råvaror och ingredienser du behöver för att tillaga dina måltider och får hem matkassen till dörren precis som med övriga alternativ. Här får du dock möjligheten att styra innehållet helt själv – som om du gick till affären. Den självklara fördelen är naturligtvis att du slipper gå utanför dörren. Planera hemma i lugn och ro, handla hos MatHem och få hem matkassen.