Den här listan kommer uppdateras sporadiskt med nya tips. Vi godtar även tips från er läsare så tveka inte att maila oss!

Rehabguiden.se

Rehabguiden startades 2017 och har snabbt blivit en auktoritär källa på nätet när det kommer till rehab. Hitta flertalet artiklar om magen, vanliga skador, guider och tips.

Livsmedelsverket.se

I Sverige så har vi hög säkerhet vad gäller de matvaror som får säljas i landet. Det här kan vi tacka Livsmedelsverket för. Livsmedelsverket är den kontrollmyndighet som ser till att vår mat och vårt dricksvatten förblir säkert och att vi som konsumenter inte ska bli lurade då vi köper mat och hälsoprodukter i vanliga butiker och i svenska webbutiker. Du kan läsa mer om deras verksamhet på den här sajten där du även kan komma i kontakt med Livsmedelsverket för att ställa frågor.

Matkassarna.se

För dig som vill äta hälsosam mat och samtidigt underlätta vardagen kan vi rekommendera sajten ”Matkassarna”. Denna sajt jämför även hela svenska utbudet så att du enkelt ska hitta den bästa valet för dig.

Medicinskordbok.se

Undrar du över ett medicinskt ord? Då ska du använda dig av den här sajten som fungerar som en ordbok med över 10000 medicinska termer. Det här är det största oberoende digitala biblioteket med medicinska uttryck och termer som finns online. Du kan klicka på bokstaven för ordet som du vill få förklarat eller helt enkelt skriva in det för att sedan klicka på sök-knappen.

Svensk Hälsokost

Svensk Hälsokost är nätbutiken som vi tycker är överlägset bäst när det kommer till pris, sortiment och kundservice. Där hittar du allt från rawfood och sporttillskott till vitaminer och mineraler. Har du några frågor kring produkterna de säljer eller behöver tips på vad som passar just dig så kan vi varmt rekommendera att du kontaktar deras kundtjänst. Dit kan du både ringa och maila.